Elektrosmart

Despre noi

Elektrosmart Electric, partenerul tau de incredere pentru solutii inovative!

Elektrosmart Electric este compania care a decis sa isi concentreze intreaga activitate in jurul solutiilor inovative Smart Home. Astfel, in prezent, a revolutionat industria caselor inteligente si a reusit sa devina lider de piata pe acest segment.   

Expertiza Elektrosmart Electric acopera solutii complete, de la proiectare, pana la managementul si implementarea proiectului pentru a te ajuta sa obtii o locuinta cat mai sigura, confortabila si inteligenta – Totul prin intermediul solutiilor inovative de securitate si energie controlate.

In acest moment, Elektrosmart este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere in domeniul automatizarii locuintelor si a cladirilor din Romania.

Intelegerea nevoilor reale ale clientului – Unul dintre principiile care se afla la baza companiei Elektrosmart Electric

Toate strategiile noastre au la baza intelegerea nevoilor reale ale clientilor nostri, fara a omite stringenta necesitate a societatii noastre de a crea si utiliza sisteme energetice cat mai moderne si mai prietenoase cu mediul. Acest obiectiv poate fi atins doar prin intermediul solutiilor tehnice care sa contribuie la optimizarea consumurilor energetice, insa fara a diminua confortul.

Sute de parteneri multumiti

De-a lungul timpului, Compania Elektrosmart si-a pus amprenta asupra multor proiecte si a reusit cu succes sa se remarce rapid in domeniul solutiilor inovative Smart Home, prin intermediul sutelor de parteneri multumiti.

Impreuna implementam solutii inteligente pentru o locuinta moderna si confortabila, integrand cele mai noi tendinte si abordari din domeniu, astfel incat sa ramanem in continuare cea mai buna optiune pe piata de profil din Romania.