Elektrosmart

Firma Instalatii Electrice | Proiectare si Executie Galati

Livram proiecte adaptate nevoilor clientilor, intr-o maniera eficienta si oferim un pachet complet de servicii pentru instalatii electrice si automatizari, pentru case si cladiri inteligente.

Tipuri de Instalatii Electrice Executate de Elektrosmart

De ce sa apelezi la firma de instalatii electrice Elektrosmart?

Casele inteligente si companiile performante merita instalatii electrice de top, realizate de Elektrosmart.

Tehnologii moderne

Elektrosmart foloseste cele mai noi tehnologii din domeniul instalatiilor electrice pentru a oferi garantia unor lucrari cu adevarat reusite;

Materiale de cea mai buna calitate

Pentru ca fiecare lucrare este unica, includem inca din faza de planificare a instalatiei electrice, materiale de cea mai buna calitate;

Cele mai bune servicii

Oferim cele mai bune servicii din domeniul instalatiilor electrice. De la proiectare, consultanta si executie.

Personal specializat

Lucram cu cei mai buni specialisti din domeniul electric pentru ca fiecare lucrare realizata sa fie transformata intr-un real succes.

Solutii de ultima ora pentru proiectarea, realizarea si intretinerea instalatiilor electrice

O instalatie electrica inteligenta vine la pachet cu un sistem de automatizare centralizat, care atrage dupa sine economie si confort. Elektrosmart, echipa specializata in realizarea instalatiilor electrice, in conditii de maxima siguranta este intotdeauna pregatita sa iti sara in ajutor!

Servicii complete pentru instalatii electrice: proiectare, executie, integrare, consultanta, audit, verificare

Proiectare

Iti punem la dispozitie servicii de proiectare instalatii electrice curenti tari si curenti slabi de joasa tensiune, inclusiv automatizari pentru case si cladiri inteligente. Gandim functionalitatea sistemului incepand de la faza de productie si distributie, pana la control si monitorizare.

Executie

Instalam sisteme de productie energie electrica, distribuim circuitele catre receptori, iar in final, punem in functiune tablouri, indiferent de complexitate. Realizam inclusiv sisteme de protectie cu priza de pamant. Pentru ca tu sa te bucuri de rezultate remarcabile, ne asiguram ca obtinem o legatura perfect functionala si durabila intre toate sistemele cladirii, design-ul acesteia si utilizatorul final.

Integrare

Suntem certificati pentru integrarea sistemelor de casa inteligenta. Astfel, reusim intotdeauna sa programam echipamentele sa functioneze conform dorintelor clientului. Identificam cele mai bune solutii de automatizare, potrivite nevoilor tale si le punem in functiune!

Consultanta

Punem la dispozitie toate cunostintele si toata experienta noastra in ceea ce priveste eficientizarea consumului energetic, imbunatatirea factorului de putere sau a altor parametri esentiali pentru functionarea optima a cladirii, din punct de vedere energetic. Oferim consultanta in vederea alegerii echipamentelor corespunzatoare si implementarii acestora, in conformitate cu normele in vigoare.

Audit si verificari

Verificam in amanunt instalatiile electrice si emitem buletine si rapoarte de constatare in urma verificarilor standard, PRAM sau prin termografiere.

Sectiunea 2
Sectiunea 2 mica
EXPERIENȚĂ

Iti punem la dispozitie toata experienta noastra in proiectare si servicii de instalatii electrice

Doar 3 pasi simpli pentru instalatii electrice eficiente si sigure

1
Completeaza formularul de mai jos pentru a te contacta in cel mai scurt timp
2
Discutam despre proiectul tau si iti prezentam oferta noastra
3
Stabilim o zi pentru executarea lucrarilor. La final, ne asiguram ca sistemul de instalatii electrice este perfect functional si conform cu toate standardele de siguranta.
Completeaza formularul pentru oferta detaliata si consultanta gratuita

Visezi la o instalatie electrica moderna si eficienta pentru casa sau afacerea ta? Ai nevoie de o firma specializata in servicii de proiectare si instalare a instalatiilor electrice. Ne ocupam de fiecare aspect al procesului, de la proiectarea detaliata si personalizata, pana la implementarea si verificarea sistemului electric. Alege experienta noastra in instalatii electrice pentru a te asigura ca totul functioneaza perfect si in siguranta.

    Accept Termenii si conditiile, Politicile de Confidentialitate si de Cookies