Kit Panouri Fotovoltaice 12 kW

49.725,80 lei54.287,80 lei (TVA inclus)

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Autonomie energetica extinsa pentru consumatori mari cu kitul de panouri fotovoltaice de 12 kW

Kitul de Panouri Fotovoltaice de 12 kW de la Elektrosmart reprezinta solutia suprema pentru utilizatorii cu cerinte energetice ridicate, cum ar fi industriile mici sau cladirile comerciale mari. Capabil sa genereze pana la 1500 kWh pe luna, acest kit asigura o sursa robusta de energie regenerabila, capabila sa satisfaca chiar si cele mai exigente nevoi energetice.

Acest kit este alcatuit din 28 de panouri solare, fiecare avand o putere de 450 W, fabricate de Canadian Solar, cunoscute pentru eficienta lor exceptionala si fiabilitate. Invertorul HYBRID Huawei integrat in sistem vine echipat cu un Smartmeter, care ofera utilizatorilor capacitatea de a monitoriza si gestiona productia de energie eficient, optimizand consumul si cresterea economiilor.

Kitul este oferit la preturi intre 49.725,80 lei si 54.287,80 lei, TVA inclus, incluzand beneficii precum montaj gratuit, transport, dosar de prosumator pentru a accesa schema de compensare a energiei produse, si o extragarantie de 5 ani, ceea ce reflecta angajamentul Elektrosmart pentru suport durabil si de incredere.

Investitia in Kitul de Panouri Fotovoltaiche de 12 kW este ideala pentru orice afacere sau gospodarie care isi propune sa devina energetic independenta, contribuind in acelasi timp la un mediu mai curat si mai verde.

Specificații Tehnice

Productie Medie

1500 kw/luna

Producator Invertor

Huawei

Numar panouri

28 Panouri

Producator Panouri

Canadian Solar 450W

Putere Instalata Panouri

12.6 kW

Grad de Protectie

IP68

Extragarantie

5 ani

Smartmeter

DA

Montaj

DA

Transport Inclus

DA

Dosar Prosumator

DA

Fișe Tehnice

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit Panouri Fotovoltaice 12 kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *