Kit Panouri Fotovoltaice 4 kW

18.246,60 lei19.920,60 lei (TVA inclus)

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

O solutie durabila pentru energie verde cu kitul de panouri fotovoltaice de 4 kW

Kitul de panouri fotovoltaiche de 4 kW este proiectat pentru a oferi o solutie robusta si eficienta pentru cei care doresc sa adopte energia solara ca principala sursa de energie. Cu o productie medie de 500 kWh pe luna, acest kit este ideal pentru gospodariile care vizeaza o reducere semnificativa a facturilor la energie si o amprenta ecologica redusa.

Kitul include 10 panouri solare de 450 W fiecare, fabricate de Canadian Solar, cunoscute pentru fiabilitatea si eficienta lor ridicata. Invertorul inclus in pachet este un model HYBRID de la Huawei, dotat cu Smartmeter, care permite monitorizarea detaliata a consumului si productiei de energie, optimizand astfel gestionarea resurselor.

Pretul variaza intre 18.246,60 lei si 19.920,60 lei, cu TVA inclus, reflectand optiunile fiscale disponibile pentru persoane fizice si juridice. Pachetul include, de asemenea, montaj gratuit, transport, dosarul de prosumator si o extragarantie de 5 ani, evidentiind angajamentul Elektrosmart pentru calitate si suport pe termen lung.

Optand pentru Kitul de Panouri Fotovoltaiche de 4 kW de la Elektrosmart, clientii fac o alegere inteligenta pentru un viitor sustenabil, beneficiind de tehnologie de varf in domeniul energiei regenerabile si de un suport tehnic exceptional.

Specificații Tehnice

Productie Medie

500 kW/luna

Producator Invertor

Huawei

Numar panouri

10 Panouri

Producator Panouri

Canadian Solar 450W

Putere Instalata Panouri

4.5 kW

Grad de Protectie

IP68

Extragarantie

5 ani

Smartmeter

DA

Montaj

DA

Transport Inclus

DA

Dosar Prosumator

DA

Fișe Tehnice

Fisa tehnica invertoare Huawei monofazate SUN2000 2KTL-L1 – 6KTL-L1

 

Fisa tehnica panou fotovoltaic Canadian Solar CS6L-455W

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit Panouri Fotovoltaice 4 kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *