Kit Panouri Fotovoltaice 8 kW

31.871,60 lei34.795,60 lei (TVA inclus)

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Maximizarea eficientei energetice cu kitul de panouri fotovoltaice de 8 kW

Kitul de panouri fotovoltaiche de 8 kW de la Elektrosmart este proiectat pentru a oferi o solutie de top pentru nevoile energetice ale caselor mari sau ale intreprinderilor mici. Acesta produce pana la 880 kWh pe luna, asigurand astfel o cantitate impresionanta de energie regenerabila care poate acoperi o mare parte din consumul energetic.

Compus din 18 panouri solare, fiecare cu o capacitate de 450 W, kitul utilizeaza tehnologia de ultima ora a panourilor Canadian Solar, renumite pentru eficienta lor superioara si durabilitate. In plus, invertorul HYBRID de la Huawei, inclus in kit, este dotat cu Smartmeter, ce permite monitorizarea precisa a consumului si productiei de energie, oferind utilizatorilor control complet asupra gestionarii resurselor energetice.

Kitul este oferit la un pret intre 31.871,60 lei si 34.795,60 lei, TVA inclus, reflectand variantele fiscale pentru persoane fizice si juridice. Pachetul include montaj gratuit, transport, dosar de prosumator pentru beneficii fiscale si o extragarantie de 5 ani, demonstrand angajamentul Elektrosmart pentru calitate si suport pe termen lung.

Optarea pentru kitul de panouri fotovoltaiche de 8 kW reprezinta o investitie in eficienta energetica si sustenabilitate, oferind beneficii pe termen lung prin reducerea costurilor energetice si minimizarea impactului asupra mediului.

Specificații Tehnice

Productie Medie

880 kw/luna

Producator Invertor

Huawei

Numar panouri

18 Panouri

Producator Panouri

Canadian Solar 450W

Putere Instalata Panouri

8 kW

Grad de Protectie

IP68

Extragarantie

5 ani

Smartmeter

DA

Montaj

DA

Transport Inclus

DA

Dosar Prosumator

DA

Fișe Tehnice

Fisa tehnica invertoare Huawei monofazate SUN2000 2KTL-L1 – 6KTL-L1

 

Fisa tehnica panou fotovoltaic Canadian Solar CS6L-455W

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit Panouri Fotovoltaice 8 kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *