Elektrosmart

Casa Inteligenta | Sisteme Smart Home

Cu noi poti sa vorbesti oricand despre sistemele smarthome! Nu ne pricepem la toate, insa excelam la capitolul instalatii electrice!

Transformam fiecare casa, apartament, cladire de birou sau spatiu comercial intr-o locatie inteligenta, cu multa responsabilitate, la un pret corect!

Comunicam pretul intr-un mod transparent, inca de la inceputul lucrarii

Vei avea expertiza unui tehnician autorizat

Folosim doar produse de calitate superioara

Transformam casele in spatii de locuit mai modern, mai confortabile, mai prietenoase si mai sustenabile!

Este momentul sa preiei controlul casei tale cu ajutorul sistemelor Smarthome

Datorita evolutiei tehnologiei, instalatiile electrice conventionale sunt inlocuite treptat de sisteme interconectate, capabile sa decida realizarea unor actiuni in mod automat.
Produsele noastre transforma automatizarea si controlul sofisticat intr-o actiune practica si extrem de accesibila

Iti doresti control simplu, centralizat asupra luminilor, a muzicii, a temperaturii sau a sistemului de securitate? Nimic mai simplu! Iti ascultam dorintele, tinem cont de nevoile tale si punem bazele unui proiect durabil si eficient pentru a-ti transforma locuinta intr-o casa inteligenta.

Smarthome – Un sistem modern, eficient si confortabil

Sectiunea 2
Sectiunea 2 mica

Imagineaza-ti ca toate sistemele si dispozitivele din casa ta sunt perfect coordonate prin intermediul unei singure aplicatii. Cu o simpla apasare de buton, iti poti crea confortul optim, intr-un mod rapid si eficient! 

Suna bine, asa-i? Hai sa incepem planificarea proiectului care iti va schimba intreaga locuinta!

Ce poți controla

Control

Iluminat

Iti oferim solutia completa in ceea ce priveste iluminatul, de la functii ON/OFF si dimming, pana la alegerea culorii benzilor LED. Poti controla automat intensitatea luminii dintr-o incapere, in functie de o valoare prestabilita. 

Avertizarea luminoasa interconectata cu sistemul de antiefractie sau controlul sistemului de iluminat cu ajutorul senzorilor de miscare sau a touch-urilor, sunt doar cateva dintre multele functii importante ale iluminatului inteligent. 

Control

Temperatura

Te ajutam sa descoperi cea mai buna solutie pentru controlul sistemelor de racire, incalzire si ventilatie. 

Functia de reglare automata a temperaturii in fiecare zona a cladirii sau in fiecare camera a casei contribuie semnificativ la scaderea consumului de energie.

Control

Jaluzele / Draperii

Prin controlul jaluzelelor/draperiilor in functie de anotimp si de intensitatea razelor soarelui, poti eficientiza pastrarea temperaturii optime in interiorul camerei si implicit si consumul de energie electrica. 

Controlezi sistemul de umbrire prin intermediul touch-ului;

Ai acces la control automat al sistemelor de umbrire, in functie de pozitia soarelui

Control

Multimedia

Creeaza atmosfera perfecta, indiferent de moment sau ocazie! Muzica ta preferata poate fi redata direct prin intermediul serviciilor de Spotify, Radio Online si AirPlay.

Controlul multimedia este parte integrate din sistemul de automatizare al casei, deci poate fi controlat de pe touch-uri si mai mult decat atat, poate fi utilizat pentru redarea unor mesaje sau alarme

Control

Acces

Ai posibilitatea sa activezi sau sa dezactivezi sistemul de efractie de la distanta si sa monitorizezi casa eficient, de oriunde in lume. 

Posibilitatea interferarii sistemului de automatizare cu sisteme de efractie si incendiu, vor aduce un plus de confort si siguranta locuintei tale.

Control

Piscina

Cu o simpla apasare de buton, ai posibilitatea sa deschizi capacul piscinei si sa pregatesti spa-ul – Totul de la distanta. De asemenea, poti activa modul nocturn, dar te poti bucura si de o atmosfera distractive la piscina, prin activarea luminilor si a muzicii. 

Cu alte cuvinte, “Sky is the limit”!

Alte funcții Smart Home

Control usi de garaj si porti exterioare

Video-interfon si control de la distanta

Control irigatie

Gestionarea consumului de energie

Ce am facut pentru clienti

Portofoliu

Descoperă și tu proiectele realizate de către echipa noastră:

Sistem ON-GRID 6KW

Focșani, Vrancea

Sistem ON-GRID 12KW

Pechea. Galați

Sistem ON-GRID 40KW

Rosiorii de Vede, Teleorman

Doar 3 pasi acum – Beneficii infinite mai tarziu

1

Completeaza formularul de mai jos pentru a te contacta in cel mai scurt timp

2

Discutam despre proiectul tau si iti prezentam oferta noastra

3

Stabilim o zi pentru instalarea sistemului, iar la final, ne asiguram ca totul este perfect funtional si ca panourile tale vor incepe sa produca energie verde

Completează formularul de mai jos pentru a solicita o ofertă de preț

Esti in cautarea unei echipe specializate in sisteme smart home dar care sa iti ofere si un pret corect? Completeaza formularul alaturat si hai sa iti prezentam oferta noastra!

    Accept Termenii si conditiile, Politicile de Confidentialitate si de Cookies