Elektrosmart

Firma Instalatii Electrice | Proiectare si Executie

Livram proiecte adaptate nevoilor clientilor, intr-o maniera eficienta si oferim un pachet complet de instalatii electrice si automatizari, pentru case si cladiri inteligente.

Tipuri de Instalatii Electrice Executate de Elektrosmart

De ce sa apelati la firma de instalatii electrice Elektrosmart?!

Casele inteligente si companiile performante merita instalatii electrice de top, realizate de Elektrosmart.

Tehnologii moderne

Elektrosmart foloseste cele mai noi tehnologii din domeniul instalatiilor electrice pentru a oferi garantia unor lucrari cu adevarat reusite;

Materiale de cea mai buna calitate

Pentru ca fiecare lucrare este unica, includem inca din faza de planificare a instalatiei electrice, materiale de cea mai buna calitate;

Cele mai bune servicii

Oferim cele mai bune servicii din domeniul instalatiilor electrice. De la proiectare, consultanta si executie.

Personal specializat

Lucram cu cei mai buni specialisti din domeniul electric pentru ca fiecare lucrare realizata sa fie transformata intr-un real succes.

Solutii de ultima ora pentru proiectarea, realizarea si intretinerea instalatiilor electrice

O instalatie electrica inteligenta vine la pachet cu un sistem de automatizare centralizat, care atrage dupa sine economie si confort. Elektrosmart, echipa specializata in realizarea instalatiilor electrice, in conditii de maxima siguranta este intotdeauna pregatita sa iti sara in ajutor!

Proiectare - Executie - Integrare - Consultanta - Audit - Verificare

Proiectare

Iti punem la dispozitie servicii de proiectare instalatii electrice curenti tari si curenti slabi de joasa tensiune, inclusiv automatizari pentru case si cladiri inteligente. Gandim functionalitatea sistemului incepand de la faza de productie si distributie, pana la control si monitorizare.

Executie

Instalam sisteme de productie energie electrica, distribuim circuitele catre receptori, iar in final, punem in functiune tabouri, indiferent de complexitate. Realizam inclusiv sisteme de protectie cu priza de pamant. Pentru ca tu sa te bucuri de rezultate remarcabile, ne asiguram ca obtinem o legatura perfect functionala si durabila intre toate sistemele cladirii, design-ul acesteia si utilizatorul final.

Integrare

Suntem certificati pentru integrarea sistemelor de casa inteligenta. Astfel, reusim intotdeauna sa programam echipamentele sa functioneze conform dorintelor clientului. Identificam cele mai bune solutii de automatizare, potrivite nevoilor tale si le punem in functiune!

Consultanta

Punem la dispozitie toate cunostintele si toata experienta noastra in ceea ce priveste eficientizarea consumului energetic, imbunatatirea factorului de putere sau a altor parametri esential pentru functionarea optima a cladirii, din punct de vedere energetic. Oferim consultanta in vederea alegerii echipamentelor corespunzatoare si implementarii acestora, in conformitate cu normele in vigoare.

Audit si verificari

Verificam in amanunt instalatiile electrice si emitem buletine si rapoarte de constatare in urma verificarilor standard, PRAM sau prin termografiere.

Sectiunea 2
Sectiunea 2 mica
EXPERIENȚĂ

Iti punem la dispozitie toata experienta noastra in instalatii electrice

Ce am facut pentru clienti

Portofoliu

Descoperă și tu proiectele realizate de către echipa noastră:

Sistem ON-GRID 6KW

Focșani, Vrancea

Sistem ON-GRID 12KW

Pechea. Galați

Sistem ON-GRID 40KW

Rosiorii de Vede, Teleorman

Doar 3 pasi acum – Beneficii infinite mai tarziu

1

Completeaza formularul de mai jos pentru a te contacta in cel mai scurt timp

2

Discutam despre proiectul tau si iti prezentam oferta noastra

3

Stabilim o zi pentru instalarea sistemului, iar la final, ne asiguram ca totul este perfect funtional si ca panourile tale vor incepe sa produca energie verde

Completează formularul de mai jos pentru a solicita o ofertă de preț

Esti in cautarea unei echipe specializate in instalatii electrice dar care sa iti ofere si un raport calitate/pret foarte bun? Completeaza formularul alaturat si hai sa iti prezentam oferta noastra!

    Accept Termenii si conditiile, Politicile de Confidentialitate si de Cookies